19 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara20°C

BÜLENT ARINÇ TEKRAR AK PARTİ TOPLANTISINDA ERDOĞAN'DAN YEŞİL IŞIK

AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı açılış programı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Bülent Arınç tekrar AK Parti toplantısında Erdoğan'dan yeşil ışık

07 Ekim 2017 Cumartesi 22:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afyon'da AK Parti istişare kampında geçmişte AK Parti'de görev almış kişilerle ilgili yeşil ışık yaktı. 
Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Bizim siyasi terbiyemizde 'görev istenmez, verilir' anlayışı vardır. Sandıkla gelen elbette sandıkla gider ama o sandığa kadar olan süreci de kimse göz ardı edemez, kusura bakmasınlar. Yine bizim siyasi geleneğimizde ihanet etmediği sürece görevden çekilmiş olanı yeniden değerlendirme yolu da daima açıktır." ifadelerine yer verdi.
Programa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da katıldı. Eski partililerin de yer aldığı programdan fotoğraflar geldi. En merak edilen isimlerden biri olan Bülent Arınç da programda yer aldı. Arınç en son 2015 yılında toplantıya katılmıştı.
Erdoğan'ın, ilk kez "Cumhurbaşanı ve Parti Genel Başkanı" sıfatıyla katıldığı ve partililere hitap ettiği toplantının bugün yapılacak basına kapalı oturumlarında, enerji, ulaştırma, ekonomi, güvenlik ve dış politika konularında sunumlar yapılacak. Öğleden sonraki ilk oturumda, enerji projeleriyle ilgili Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, ulaştırma alanında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ekonomi konularında ise Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek sunum yapacak.
İkinci oturumda ise güvenlik alanına ilişkin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, dış politikayla ilgili de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu katılımcılara bilgi verecek. Kampın en önemli gündem maddeleri arasında AK Parti 6. Olağan Kongre süreci yer alacak.

İnternethaber

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.