24 Nisan 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

BU CAFEYE YALNIZCA KADINLAR GİDİYOR!

Pendik Çamlık Mahallesi'nde faaliyet gösteren Huzur Cafe, hanımların huzurla gittiği bir mekan olarak her geçen gün daha fazla rağbet görüyor.

Bu cafeye yalnızca kadınlar gidiyor!

04 Eylül 2019 Çarşamba 14:58

Pendik'te artık hanımların huzurla gidebileceği ve rahatça hareket edeceği bir mekan var. Butik Cafe olarak faaliyet gösteren Huzur Cafe'de hanımlar her türlü etkinlik yapabiliyor. İlçenin en nezih yerlerinden olan Çamlık Mahallesi Cahit Zarifoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Cafe Huzur, 7'den 77'ye hanımefendilerin özel gün ve çeşitli organizelerini yapabilecekleri bir mekan.

33-003.jpg

Kadınlar Cafe Huzur'da, kahvaltılı toplantılar, gün, doğum günleri ve çeşitli etkinlikler yapabilirken, kız çocukları için, motivasyon, Adab-ı muaşeret günleri, özel seminerler ve bendir nefes tekniği çalışmaları gibi etkinlikler gerçekleştiriliyor.

11-013.jpg

Cafe Huzur'da haftanın 3 günü de yöresel yemekler servis ediliyor. Pazartesi günü Çorba, Çarşamba Günü Çerkez Mantısı (Hingel) ve Cuma günü Tokat Yöresine Has Keşkek var.

Yaklaşık 250 metre  kapalı olan işletmede bir o kadar da açık alan var. Hava şartları müsait olduğunda günler ve etkinlikler bahçede yapılıyor.

21-004.jpg

Böyle bir işletme açarken önceleri kararsız olduklarını ancak sonrasında kadınlardan gelen talep üzerine harekete geçtiklerini ifade eden işletmeci Rabia Duysal, " Kadınlara ve kız çocuklarımıza özel bir yer olsun istedik ve bu amaçla yola çıktık. İşletmemiz tanındıkça kadınlarımızdan gelen talepte artmaya başladı. Özellikle memnuniyet bizleri mutlu etti. En iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Zaman zaman alanında uzman isimleri getiriyor ve çeşitli söyleşiler ve seminerler organize ediyoruz. Yeni sezonu önümüzdeki hafta açıyoruz, yine yeniliklerimiz var. Tüm kadınlarımızı Cafe Huzur'a bekliyoruz."diye konuştu.

İşletmeyle ilgili bilgi almak isteyenler 0552 237 03 76 nolu telefonu arayabilirler.

43.jpg

1-016.jpg

cici.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.