24 Nisan 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara28°C

BİR MİLYONLUK SORUYA GELDİ!

Dünyanın en çok kazandıran ve en çok izlenilen bilgi ve kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster, 834. bölümüyle izleyiciyle buluştu.

Bir Milyonluk soruya geldi!

01 Temmuz 2019 Pazartesi 17:58

Atv ekranlarında Murat Yıldırım'ın keyifli sunumuyla izlenme rekorları kıran yarışma, her hafta birbirinden ilginç soru ve cevaplarla sosyal medyada da çok konuşuluyor. Yayınlanan son bölümünde ise birbirinden renkli yarışmacılar geceye damga vurdu. Darülacezede yaşayan yarışmacı herkesin gönlünde taht kurdu. Kazandığı parayı da Darülaceze'ye bağışayacağını açıklayan yarışmacı, sempatik tavırlarıyla ekranları başındaki milyonları kendisine hayran bıraktı. Bir diğer yarışmacı ise genç tıp öğrencisiydi. Tüm sorulara başarılı bir şekilde cevap verdi. Kendinden emin tavırları, Murat Yıldırım'ı ve ekranları başındaki izleyicilere keyifli ve heyecanlı anlar yaşattı. Cevabını uzun süre düşündüğü 250.000 TL'lik soruyu da bilince, tam 1 milyonluk soruyu görmeye hak kazandı!

soru-44.jpg
Dünyanın en çok kazandıran ve en çok izlenilen bilgi ve kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster, 834. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Atv ekranlarında Murat Yıldırım'ın keyifli sunumuyla izlenme rekorları kıran yarışma, her hafta birbirinden ilginç soru ve cevaplarla sosyal medyada da çok konuşuluyor. Yayınlanan son bölümünde ise birbirinden renkli yarışmacılar geceye damga vurdu. Darülacezede yaşayan yarışmacı herkesin gönlünde taht kurdu.
Kazandığı parayı da Darülaceze'ye bağışayacağını açıklayan yarışmacı, sempatik tavırlarıyla ekranları başındaki milyonları kendisine hayran bıraktı.

soru-189.jpg
Yarışmanın süresi 1 Milyon'luk soruyu görmeye yetmeyince, heyecan yeni bölüme taşındı... Bakalım 1 milyonluk soru ne olacak? Yarışmacı cevap verme cesaretini gösterecek mi? 1 milyon tl'yi kazanabilecek mi? Yoksa 15 bin tl. ile mi yarışmadan ayrılacak?

soruru-143.jpg

Kaynak:Sabah

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.