28 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara13°C

BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN YANINIZDAYIZ”

“1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” münasebetiyle Vefa Kıraathanesi’ni ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Cin “Vefa Kıraathanesini sizlere tahsis ettik. Dünya Yaşlılar Gününüz kutlu olsun. Bir gün değil, her gün yanınızdayız.” dedi.

Bir Gün Değil, Her Gün Yanınızdayız”

02 Ekim 2019 Çarşamba 15:59

Belediye Başkanı Ahmet Cin “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” münasebetiyle Vefa Kıraathanesi’ni ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak ve Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil’le birlikte yaşlılarla uzun uzun sohbet eden Başkan Ahmet Cin: “Belediyemizce Vefa Kıraathanesini sizlere tahsis ettik. Dünya Yaşlılar Gününüz kutlu olsun. Bir gün değil, her gün yanınızdayız.” dedi. Sohbetin ardından yaşlılara hediye veren Başkan Ahmet Cin, hatıra fotoğrafı çektirerek ziyaretini sonlandırdı.

5d93569f66fd4_dsc-8154.jpg

Amcalarını” ziyaret edip önemli mesajlar verdiler

Öte yandan 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde Vefa Kıraathanesini ziyaret edenler arasında Merkez İlkokulu öğrencileri de yer aldı. Öğretmenleri eşliğinde Vefa Kıraathanesi sakinlerinin önce ellerini öperek gül hediye eden öğrenciler, okudukları şiirlerle yaşlılara “Sizlere minnet borçluyuz. Bir gün biz de yaşlanacağız. Sizlerin tecrübelerinden yararlanacağız.” mesajı verdi. Vefa Kıraathanesi yaşlıları ise minik öğrencilere teşekkür ederek onlarla misket ve halka atma oyunu oynadı. Merkez İlkokulu öğrencilerinin anlamlı ziyareti hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.