16 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

BEŞİKTAŞ'TAN FLAŞ TRANSFER HAMLESİ!

Kadrosu yıldız futbolcularla bezeli Beşiktaş'ta yönetim, bir marka futbolcuya daha imza attırmak için düğmeye bastı. (Skorer)

Beşiktaş'tan flaş transfer hamlesi!

01 Kasım 2017 Çarşamba 16:51

Siyah-beyazlı yönetim Manchester United'ın yıldızı Marouane Fellaini ile görüşmelere başladı. Belçikalı orta saha oyuncusu ile ilk teması Monaco-Beşiktaş maçı öncesinde kuran yönetim, Fellaini'nin menajerini İstanbul'a davet etti. Tecrübeli oyuncunun menajeri ile masaya oturan Beşiktaş yönetimi, Vida transferinde olduğu gibi Fellaini'ye de devre arasında önümüzdeki sezon için imza attırmayı planlıyor. 29 yaşındaki oyuncunun İngiliz deviyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.
FENERBAHÇE VE GALATASARAY İDDİALARI DA ÇIKMIŞTI

Yaz transfer döneminde İngiliz The Sun gazetesi, "Fellabahçe" başlığıyla Fellaini'nin Fenerbahçe ile görüştüğünü ileri sürmüştü.

Galatasaray'ın da transfer etmek istediği Fellaini için o dönem Mourinho; "Benim Galatasaray'a gitmem Fellaini'nin Galatasaray'a gitmesinden daha kolay. Fellaini benim için çok önemli. Ayrılmayacak. Bir menajere ihtiyaçları varsa bir şansları var ama Fellaini? Bunu unutun." demişti.

morihinhneho-54707.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.