28 Mart 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

BEŞİKTAŞ'TAN ÇOK SERT AYKUT KOCAMAN AÇIKLAMASI

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, son günlerde yaşanan gelişmeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'tan çok sert Aykut Kocaman açıklaması

05 Şubat 2018 Pazartesi 17:39

"ŞENOL HOCA PRENSİPLERİNDEN TAVİZ VERMİYOR"

Beinsports Haber'e açıklamalar yapan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Şenol Güneş'i değerlendirirken "Şenol Hoca bizim için büyük bir şans. Ligi iyi tanıyor ve anormal çalışkan. Prensiplerinden taviz vermeyen tecrübeli ve başarılı bir teknik direktör" dedi.
"ŞENOL HOCA PRENSİPLERİNDEN TAVİZ VERMİYOR"

Beinsports Haber'e açıklamalar yapan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Teknik Direktör Şenol Güneş'i değerlendirirken "Şenol Hoca bizim için büyük bir şans. Ligi iyi tanıyor ve anormal çalışkan. Prensiplerinden taviz vermeyen tecrübeli ve başarılı bir teknik direktör" dedi. "BAŞKAN REKLAM İÇİN İÇİN GELİYORSA YANDI GÜLÜM KETEN HELVA"

Paralı başkanın kulübün başını belaya sokacağını savunan Ahmet Nur Çebi, "80-90 milyon euro civarında bütçemiz var. Bu değerleri bir yönetici ne kadar taşır. Paralı biri gidince yine paralı birini bulmanız lazım. Futboldan anlamıyorsa ve sadece kendi PR için geliyorsa yandı gülüm keten helva. Parası olan değil, sosyal çevresi olan, sabırlı olan, kulübü canı gönülden seven bir yönetici profili lazım" sözleriyle ideal başkan profilini çizdi.
"AYKUT HOCA O SÖZLERİ HAKEMLERİ BASKI ALTINA ALMAK İÇİN SÖYLEDİYSE HOŞ OLMAMIŞ"

Çebi, Fenerbahçe Teknik Direkörü Aykut Kocaman'ın Giresunspor maçından sonra yaptığı "Bu hakemlerle biz şampiyon olamayız" şeklindeki açıklaması için şu yorumu yaptı:

"Benim bir prensibim var. Ben başka takımların hocaları, yöneticileri eğer Beşiktaş ile ilgili bir cümle kurmamışlarsa hiçbir şekilde cevap vermiyorum. Hocanın o gün onu söylediğindeki psikolojisi nedir? Giresunspor gibi bir takımın karşısına çıktığını düşünüyor. Bugün her takım çok iyi. Kimse sahaya çıktığında rakibi çantada keklik görmesin. Çok çirkin bir tavır bu! Hoca herhalde Giresunspor maçında zorlanmış olmanın verdiği gerginlikle bir infialde bulunmuş. Şunu söyleyebilirim; keşke söylemeseydi. Herhalde camiasını da üzmüştür diye tahmin ediyorum. Benim hocam söylese bunu ben üzülürdüm. Bir sorununuz varsa bunu gidin hakeme söyleyin. 'Bu maçı yanlış yönettin' diyin, yorumlayın, anlatın. Ama 'Ben şampiyon olamam' demek... Yani bundan sonra 15 tane maç var, 15 maçı sana gelip yönetecek olan hakemleri bu söylemlerle baskı altına almak gibi bir amaçla şayet söylenmişse bu sözler hoş olmamış"
"BAYERN KARŞISINDA ŞANSIMIZ YÜZDE 51"

Hakem kararlarından en çok mağdur olan takımın Beşiktaş olduğunu savunan Çebi, Bayern Münih ile eşleşmelerindeki şanslarını da "Yüzde 51 olarak" gösterdi. Ahmet Nur Çebi, "Kura çekilirken kim çıkarsa çıksın hepsi değerli takımlar diye düşündüm. Bayern Münih'in adı büyük. Çıktığı zaman söyledim; onlar da bizden çekinsin. Ben onları düşünene kadar onlar da beni düşünsün dedim. Bayern Münih'ten şansımızı az görmüyorum. %50-%50 hatta Beşiktaşlı olmamdan dolayı şansımızı %51-%49 olarak görüyorum" dedi.

Kaynak Sabah

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.