20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

BAKIN ALİ KOÇ NEYİ BEKLİYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Zanka, Kolarov ve Schneiderlin transferlerini bitirdi ancak fiyatların düşmesini bekliyor.

Bakın Ali Koç neyi bekliyor

06 Ağustos 2019 Salı 14:36

Kadrosunu önemli isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'de savunma bölgesine ve orta sahaya yapılacak transferlerinden ardından şampiyonluk yolunda önemli bir mesafe kat edileceği düşünülürken sar-lacivertli taraftarlar bu isimlerin bir an önce açıklanmasını bekliyor.
Sabah'ın aktardığı bilgiye göre; Sarı-lacivertliler elde kalan 8 milyon Euro'luk bonservis bütçesiyle Kolarov, Zanka, Schneiderlin'in yanı sıra bir stoper ve bir hücum oyuncusu takviyesi yapmayı planlıyor. Bu nedenle fiyatların düşmesini bekleyen yönetim, bu üç oyuncunun transferinde de acele etmeden doğru fiyatı yakalamayı hedefliyor.
1. KOLAROV: Roma, bonservis beklentisini 2 milyon Euro'ya kadar düşürdü. Ancak yönetim 8 milyon Euro'luk bütçe nedeniyle fiyatı daha aşağı çekmeyi planlıyor. Transferin bu hafta içerisinde resmiyete kavuşacağı gelen bilgiler arasında.
2. ZANKA: Bu transferi bonservissiz tamamlamak isteyen sarı-lacivertliler, Huddersfield kulübünün 3 milyon Euro'luk beklentisi nedeniyle temkinli davranıyor. Premier Lig'de transferinbitmesine 2 gün kaldı, sonrasında hareketlilik bekleniyor.
3. SCHNEIDERLIN: Everton'a, kadroda düşünülmeyen Fransız orta saha için "Bedelsiz kiralayalım, satın alma opsiyonu koyalım" teklifi yapıldı. Everton, satış ihtimaline karşın bir süre daha bekleme kararı aldı. Ancak oyuncunun başka talibi yok.

Kaynak:internethaber

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.