28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara22°C

AZİZ YILDIRIM AĞZININ PAYINI VERDİ!

Sosyal medyada yazdıklarıyla Fenerbahçe taraftarına küfürler savuran ve büyük tepki çeken Panathinaikos başkanı Giannakopoulos'a Aziz Yıldırım'dan ağır uyarı geldi.

Aziz Yıldırım ağzının payını verdi!

25 Ocak 2018 Perşembe 13:01

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR İLE KAVGA ETTİ

Fenerbahçe ile Panathinaikos arasında geçen sezon başlayan rekabet Yunan ekibinin çılgınlıklarıyla tanınan başkanı Dimitris Giannakopoulos'un İstanbul'daki maça gelmesiyle zirve yapmış, Sarı-Lacivertli taraftarlar ile Yunan Başkan sosyal medyada Twitter üzerinden kapışmıştı.
AZİZ YILDIRIM'DAN ÖZÜR DİLEMEK İSTEDİ AMA...

Fanatik'in haberine göre Fenerbahçeli taraftarlara yönelik yayınladığı mesajı ağır bir tehdit ve küfürle bitiren, Giannakopoulos, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı arayarak özür dilemek istedi ama belki de hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.
'SAKIN BİR DAHA TÜRKİYE'YE GELME'

Yunan Başkana ettiği küfürleri misliyle iade eden Yıldırım, "Benden değil kamuoyu önünde Türk halkından özür dile" ifadesini de kullanırken, "İstanbul'a gelmem nasıl karşılanır" sorusunu, "Bir daha sakın buraya geleyim deme" şeklinde cevapladı.
EUROLEAGUE YÖNETİMİ DİSİPLİNE YOLLADI

Dimitris Giannakopoulos, sosyal medya hesabı twitter üzerinden Fenerbahçe taraftarına yönelik, "Bir daha ailemi hedef alırsanız, sizi evinizde bulur s... hem de k... kadar" yazmıştı. Euroleague yönetimi de Panathinaikos Başkanı Dimitris Giannakopoulos'u disipline sevk ettiğini açıkladı.

Kaynak Sabah

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.