28 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

AYLIK GELİR VE GİDERİNİ AÇIKLAYAN SERTAR ORTAÇ'TAN ŞAŞIRTAN SÖZLER!

Son günlerde peş peşe yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen Serdar Ortaç, önceki gün Baltalimanı'nda bisikletiyle giderken görüntülendi.

Aylık gelir ve giderini açıklayan Sertar Ortaç'tan şaşırtan sözler!

23 Nisan 2020 Perşembe 15:54

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çok yalnız olduğundan bahseden Ortaç bu kez de muhabirlerin soruları üzerine "Bekarlık süper bir şey" dedi.
Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün Baltalimanı'nda bisiklet sürerken görüntülendi. Ortaç, ayaküstü kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.
Son günlerde yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen Ortaç açıklamalarına bir yenisini ekledi.
Son sevgilisi Seçil Gür'le ilişkisini geçtiğimiz haftalarda bitiren ünlü şarkıcı, fotoğraflarını çeken muhabirlere "Bekarlık süper bir şey. Yalnızım, mutluyum. Şimdi ofise gidiyorum, yeni bir şarkı için çalışıyorum." dedi.
"ÖDEME YAPAMIYORUM"

Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde muhabirlerin, "Borçlarınızı ödeye biliyor musunuz?" sorusuna, "Çok zor ağabey, ödeme yapamıyorum. Gerçekten çok zor" yanıtını vererek ekonomik sıkıntı çektiğini belirtti.
"AYLIK 120 BİN TL EV KREDİSİ ÖDÜYORUM"

Ortaç, geçtiğimiz günlerde Instagram üzerinden yaptığı bir canlı yayında koronavirüs nedeniyle zor günler geçirdiğini söylemişti. Serdar Ortaç, yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullanmıştı: "Bankadan 5 milyon TL kredi aldım, ödemeleri hazirana kadar erteledim. Yoksa zaten taksitleri ödeyemezdim. Aylık 120 bin TL sadece evin kredisini ödüyorum."

Kaynak:takvim

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.