29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

AYDEMİR AKBAŞ'TAN OLAY ARDA TURAN VE BERKAY AÇIKLAMASI

1936 doğumlu olan sinema tarihinin vazgeçilmez ismi Aydemir Akbaş, gündeme dair sorulara yanıt verdi. Arda Turan ve Berkay hakkında da konuşan sanatçı "Bugünkü sanatçılarla tuvalete bile gitmem" ifadelerini kullandı.

Aydemir Akbaş'tan olay Arda Turan ve Berkay açıklaması

16 Ekim 2018 Salı 15:06

GALATASARAY'I HIRSIZLARDAN TEMİZLEMEM LAZIM!

Sağlık sorunları olan ve kontrollerinin iyi gittiğini söyleyen Akbaş, "Temiz çıktık, üç ayda bir kontrolüm oluyor. Orada kan değerlerimde eksiklik gördü doktor. Sonuçları beklemeyen doktor, 'Aydemir senin her tarafın benden sağlam' dedi. Benim daha yapmam, bitirmem gereken işler var. Galatasaray'ı hırsızlardan, mikroplardan, iki yüzlülerden temizlemem lazım. Daha işim çok." şeklinde konuştu.
SİLAH ZORUYLA GETİRİLDİK!

Kadir İnanır ile tartışma yaşayan günümüz komedyenleri Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar hakkında da konuşan Akbaş, İnanır'ın ayıp ettiğini dile getirerek, "Ben, Ali Poyrazoğlu, Mete İnselel, Bülent Kayabaş adeta silah zoruyla getirildik. Az buçuk, sinemayı kurtardık kapılar kırılıyordu. O dönemde bazı starların filmleri gecede 26 kişiye oynuyordu."
"Adana'ya gittiğimde 'Ekmek paramız geldi' diye karşılıyorlardı. Her şey arak, şimdi bana bu sene üç senaryo geldi, aynısı geçen sene geldi, bu sene iki firma tarafından çekildi. Diziler de arak, hepsi araklama."
"Ben hala senaryo yazıyorum. Dizi yazılır mı ya? İki saat bölüm, ya sen aydan mı geldin, Mars'tan mı geldin? Şimdi bir de Kore filmleri var, oradan da başladılar kopyaya." şeklinde konuştu.
"MİLLİ TAKIM OYUNCUSUNU KALDIRIMDA ÖLMÜŞKEN GÖRDÜM"

Son olarak Arda Turan ile Berkay kavgası hakkında konuşan Akbaş, "Arda, Avrupa'ya gitmeden önce bir gün Galatasaraylılar Cemiyeti'nde oturuyordum yanıma geldi. 'Avrupa'ya git şunları şunları yapma, ben Milli Takım oyuncusunu kaldırımda ölmüşken gördüm' dedim."
"Bizim zamanımızda Metin Oktay benim sıkı dostumdu, saygı vardı, sevgi vardı. Ben rakibimle oturuyordum, Kemal Sunal'a iki senaryo verdim, en çok çalışan filmi benim senaryom olan 'Atla Gel Şaban'dı."
"Herkes dosttu, birbiriyle konuşurdu, şimdi yok. Ben bugünkü sanatçılarla tuvalete gitmem. Çünkü hepsi oynama heveslisi, ne bulsa oynuyorlar." şeklinde konuştu. (Milliyet)

Kaynak:Sabah

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.