24 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara18°C

ATIK AYRIŞTIRMA TESİSİNE HAYRAN KALDILAR

Türkiye’nin ilk Atık Ayrıştırma Tesisini bu kez Anadolu Yakası’daki belediyelerin temizlik işlerinden sorumlu başkan yardımcıları ve müdürleri gezdi. Ayrıntılı sunum sonrasında incelemelerde bulunan konuklar tesise hayran kaldı.

Atık Ayrıştırma Tesisine Hayran Kaldılar

01 Kasım 2019 Cuma 12:22

Türkiye’nin hem teknoloji hem de kapasite anlamında ilk olma özelliğine sahip Ambalaj Atık Ayrıştırma Tesisi’ne ziyaretler sürüyor. Bugüne kadar yurt içi ve dışındaki birçok kamu ve özel sektör yetkililerinin incelemelerde bulunduğu tesis, bu kez Anadolu Yakası’daki belediyelerin temizlik işlerinden sorumlu başkan yardımcıları ve müdürlerini ağırladı.

hayranan-dsc-8888.jpg

Sunum yapılarak bilgilendirildiler 

Tesiste inceleme öncesi temizlik işlerinden sorumlu yetkililere bir sunum yapıldı. Sunumda Pendik Belediyesi İştirakler Genel Müdürü Cihat Aslanoğlu tarafından genel bilgi verilirken tesis mühendisleri de konukların teknik sorularını cevapladı. Atık Ayrıştırma Tesisinin çevreye ve ekonomiye katkılarının yanı sıra işleyişi, yasal prosedürler ve teknik donanımlar hakkında bilgilenen konukların ziyareti, tesisi incelemeleri ve hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

hayran-c-8894.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.