19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

AŞÇILIK KURSİYERLERİNİN İFTARLA İMTİHANI

Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Geleneksel İftar Yemeklerinde birisini daha gerçekleştirdi.

Aşçılık Kursiyerlerinin İftarla İmtihanı

22 Haziran 2016 Çarşamba 14:19

Merkez Müdürlüğü Bahçesinde yapılan iftar programına Tuzla İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Aydın Bora, Birkan Onat, Hacı Osman Yırtıcı, Soner Can, okul müdürleriı, kurum çalışanları ve çok sayıda kursiyer katıldı.

Her türlü detayın düşünüldüğü iftarda Türkiye–Çek Cumhuriyeti Milli Maçı nedeniyle dev ekran ile görüntü yansıtıldı. Semaver Çayı bolca davetlilerin damak zevkine sunuldu. Davetliler, bir yandan iftar açtı, bir yandan çaylarını yudumlarken diğer yandan canlı yayında 2016 Avrupa Futbol Şampiyonasındaki Türkiye-Çek Cmhuriyeti maçını  izleme fırsatı buldu.

Açık havada yapılan iftarın güzelliğine ve özelliğine vurgu yapan Tuzla Halk Eğitimi Merkezi Müdür Metin Çangır, "Bugün burada önemli insanları konuk etmekten kıvanç duyuyorum, iyi ki geldiniz şeref verdiniz. Allah tutmuş olduğu oruçları kabul etsin."dedi.

Halk Eğitimi Müdürü Çangır, "Maç yada çay mazeretine sığınmamanız için bugün burada her türlü detay düşündük. Dileyen maç seyretsin, dileyen sohbet etsin, dileyende Teravih Namazı'na gittik. Biz sahura kadar buradayız."dedi.

dsc_0028-001.jpg

Metin Çangır, "Bugün burada  bir ilki gerçekleştirmekteyiz. Kurumumuz ve mesleki eğitim merkezi işbirliğiyle bizlerden aşçılık eğitimi alan kursiyerlerimizin yapmış oldukları yemekler bizlere ikram edildi. Aynı zamanda kursiyerlerimizin bu akşam sınav akşamı idi. Siz değerli konuklar not vereceksiniz, yemekleri beğendiyseniz geçer not alırlar. Aksi halde bir dönem daha eğitime devam ederiz." ifadesinden sonra, davetliler hep bir ağızdan, "Çok güzel ve lezzetli yemekler olmuş, imtihanı başarıyla geçtiler." cümlelerini duyan aşçı adayı kursiyerler adeta sevinçten havaya uçtular.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.