19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

ANATOLİAM ESTETİK VE GÜZELLİK SALONU PENDİK'TE HİZMETE GİRDİ

Güzelliğin sırrı bizde sloganıyla 8 yıldan buyana Türkiye’nin çeşitli noktalarında hizmet veren Anatoliam Güzellik Salonu Pendik’te 5’inci şubesini açtı.

Anatoliam Estetik ve Güzellik Salonu Pendik'te hizmete girdi

10 Nisan 2019 Çarşamba 11:54

Açılışta bir konuşma yapan İşletme sahibi İzzettin Çil, bu dünyadaki en önemli şeyin insanları mutlu etmek olduğuna inandığı için böylesi bir girişimcilik işine girdiğini Doğu, Güney Doğu, İç Anadolu ve batı velhasıl Türkiye’nin dört bir yanında şubeleri bulunan Anatoliam Estetik ve Güzellik Merkezleri için hatırı sayılır yatırımlar yaptığını Pendik’te bulunan cihazların Dünya’nın ender ülkelerinde bulunduğunu ifade eden Çil, olsun insanları mutlu etmeye değer bir yatırım olduğu için kendisinin de çok mutlu olduğunu belirtti.

dsc_0023-016.jpg
İşletme yöneticisi Güldan Kartal, Güzellik Uzmanları, doktorlar ve Estetisyenlerimiz olmak üzere 15 personelle  Pendik’te 8 yıldın estetik ve güzellik  alanında hizmet verdiklerini ifade eden Kartal, Kendine güvenen, her zaman çekici ve sağlıklı görünmek isteyen, bakımını ve güzelliğini yaşam enerjisi ile pekiştiren insanlara hizmet sunan Anatoliam Güzellik Salonunda profesyonel bakım ürünleri ile tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için hizmetinizdeyiz. Alanlarında dünyanın en iyi profesyonel makyaj ürünleri, ağda bakım ürünleri ile hizmette kalite çıtasını hep en üstte tutuyoruz. Gelin Güzelliğin sırrını bizimle keşfedin.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.