16 Nisan 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara18°C

ANADOLU'NUN TÜM RENKLERİ BU İLÇEDE YAŞATILIYOR!

Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması, Yozgatlılar Gecesi ile devam etti.

Anadolu'nun tüm renkleri bu ilçede yaşatılıyor!

24 Şubat 2017 Cuma 14:55

 Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması ile kültürel zenginliğimizi gelecek kuşaklara aktarmaya devam ediyoruz” dedi.
Tuzla Belediyesi 7. Geleneksel Tuzla’dan Anadolu’ya Kültürler Buluşması’nın 3. programında Yozgatlılar Gecesi düzenlendi. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen Yozgatlılar Gecesi’ne AK Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, MHP Tuzla İlçe Başkanı Volkan Beşiroğlu, Tuzla ve çevresinde yaşayan Yozgatlılar katıldı. Yozgatlılar, hemşehrilerine ve konuklarına yörenin meşhur lezzeti arabaşı çorbası ikram etti.

noral-017-(7).jpg

Tuzla Belediyesi, Kültürleri Tuzla’da Buluşturuyor
Geceye Yozgatlılar adına ev sahipliği yapan Yozgat Çekerek Tipideresi Köyü Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Baran, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti. Baran, “Tuzla Belediyesi 7 yıldır Anadolu ile bütünleşmeyi, birleşmeyi, bağdaşmayı, kültürleri kaynaştırmayı murat edindiği organizasyonuyla biz birlikte olunca işte ortaya böyle muhabbetli, sevgili, dostluklu, iletişimi yüksek ve Yozgatlılar’ın ev sahibi olmaktan gurur duyduğu bir gece ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.

Yıldırım, Tuzla’da Hemşehrileriyle Hasret Giderdi
Geceye katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Hurşit Yıldırım, hemşehrileriyle hasret giderdi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile kazanın başına geçen Yıldırım, hemşehrilerine arabaşı çorbasını elleriyle servis etti. Ülkemizin zor günlerden geçtiğini belirten Yıldırım, birlik ve beraberliğin sağlanması ve geliştirilmesine yönelik organizasyonlarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’yı tebrik etti.

Birlik ve Beraberliğimize, Milli ve Manevi Değerlerimize Sahip Çıkıyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gecede yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Dünyadaki gelişmeleri ve ülkemizin bu süreçteki etkisini yorumlayan Başkan Yazıcı, “Ülkemize yiğitler yetiştirmiş, ülkemizin birlik ve beraberliğine, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan Yozgatlılarımız’ın büyük kentlerde geleneğini, göreneğini, anneannesini yaşatmak ve genç nesillerin daha da bilinçli yetişmesi açısından dernekçiliğe ve sivil toplum kuruluşlarına verdiği önemlerden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Devletleri bölüp parçalayıp onları ufaltıp yok edip yönetemiyorlarsa da onları yok etmeye varıncaya kadar giden bir dünya düzeni içerisindeyiz. O nedenle Türkiye bu oyunu bozabilecek güçte ve etkili bir ülkedir. Türkiye’nin tek başına karar vermesini istemeyen güçlere karşı bizim birlik ve beraberliğimiz en büyük gücümüzdür. Yozgatlılar için ne kadar önemli ise birlik beraberlik, bu ülkenin birlik ve beraberliği, coğrafyası için de o derece önemlidir. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.