24 Nisan 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara29°C

ANADOLU YILDIZLAR LİGİ'NDE FIRTINA GİBİ ESTİLER

Pendik Gençlik Hizmetleri Spor ilçe Müdürlüğü Karate sporcuları Anadolu yıldızları liginde fırtına gibi esti. Turnuvayı 4 birincilik, 3.ikincilik ve 2 üçüncülükle tamamladılar.

Anadolu Yıldızlar Ligi'nde fırtına gibi estiler

30 Ocak 2018 Salı 17:44

  ANADOLU YILDIZLAR LİGİNDE  PENDİK FIRTINASI

Sporun yaygınlaştırılması ve alt yapı sağlanması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ANADOLU YILDIZLARI  ligi  İstanbul seçmeleri 14 Ocak  Pazar günü yapıldı. Sancaktepe  Yenidoğan  Spor salonunda yapılan seçmelerde; Pendik Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü Karate takımı fırtına gibi esti.  Şampiyona da  Sümeyye Kurt 44kg 1., Eray Bacak 46kg 1.,Feyzanur Ayvacı +56 kg 1.,  Mehmet Ayvacı  45 kg 1., olurken, yıl içinde 1. Etabı ŞanlıUrfa'da yapılacak olan yıldızlar liginde istanbulu temsil etmeye hak kazandılar.

Teknik Direktör Ercan İnce, " Sporcularımızı performanslarından dolayı kutluyorum. Çok başarılı maçlar çıkardılar ve iyi dereceler elde ettiler. Bu sporcularımızı 2024 yılı olimpiyatlarına hazırlayacağız."diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.