28 Mart 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

ALİM ERDEMİR'DEN ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI!

İstanbul birinci bölgeden 25 ve 26'ıncı dönem milletvekili adayı olan Alim Erdemir, aday adaylığı ile ilgili karanını önümüzdeki günlerde açıklayacağını söyledi.

Alim Erdemir'den aday adaylığı açıklaması!

19 Nisan 2018 Perşembe 12:20

Türkiye 24 Haziran'da erken seçime gidiyor. Seçimlere yaklaşık 2 ay var ve seçim süreci oldukça hızlı ilerleyecek. Ülke açısından kritik bir öneme sahip Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi için geri sayım başlarken, aday adaylığı müracaatının da kısa sürede başlayacağı ifade ediliyor.

Geçtiğimiz 25 ve 26. dönem İstanbul 1. Bölge milletvekili adayı olan Alim Erdemir, aday adaylık kararını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağını ifade etti.

Haler TBMM başkanı İsmail Kahraman'ın Özel Kalem Müdür Yardımcısı olan Alim Erdemir, " Erken seçim ülkemiz ve milletimiz için hayırlı oldu. Hayati bir seçim olacak. Ülkemiz kurtuluş savaşında, istiklal savaşında olduğu gibi mücadele veriyor. Bu mücadelenin daha güçlü sürdürülebilmesi için istikrar şart. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde, başkanlık sistemiyle Türkiye'nin eli daha da güçlenecektir."diye konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.