29 Mart 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

AK PARTİ'Yİ SARSAN ÖLÜM HABERİ!

Malatya'nın Darende ilçesinde yaşanan kazada AK Parti Elazığ Gençlik Kolları başkan yardımcıları Emrullah Ataş ve Siraç Bingöl hayatını kaybetti.

AK Parti'yi sarsan ölüm haberi!

15 Mayıs 2018 Salı 12:33

Ölüm haberi AK Parti'de büyük üzüntüye neden oldu. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Ak Partili vekiller sosyal medyada üzüntülerini paylaştı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı acı haberi "En acı paylaşımımı yapıyorum" sözleriyle duyurdu. Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Grup Toplantısı'nda da Ataş ve Bingöl için Allah'tan rahmet dileyerek, ailelerine ve AK Partililere başsağlığı diledi.

Edinilen bilgilere göre, Ankara’dan Elazığ’a gitmekte olan Emrullah Ataş yönetimindeki 35 KYL 76 plakalı araç, Darende ilçesi Aşağıulupınar Mahallesi'nde yol kenarında bulunan menfeze çarptı. Kaza sonucu araç sürücüsü AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Seçim İşleri Başkanı Emrullah Ataş ve Gençlik Kolları Başkanvekili Siraç Bingöl olay yerinde hayatını kaybetti. Ataş ve Bingöl’ün cenazeleri Darende Hulisi Eendi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

ANKARA'DAN DÖNÜYORLARDI: Ataş ve Bingöl'ün, AK Parti'nin Ankara'da düzenlediği Seçim Koordinasyon Başkanları toplantısından döndüğü belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma başlatıldı.

BAKAN GÜL'DEN PAYLAŞIM

 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Elazığ Gençlik Kolları Başkan Yardımcılarımız Siraç Bingöl ve Emrullah Aktaş kardeşlerimiz,Genel Merkezde katıldıkları Seçim İşleri Toplantısı dönüşü elim bir trafik kazasında Hakk’a yürüdüler. Rabbim kardeşlerimize rahmet eylesin, yakınlarının ve teşkilatımızın başı sağolsun." paylaşımında bulundu.

"EN ZOR PAYLAŞIMIMI YAPIYORUM"

Kaza AK Parti'de büyük üzüntü yarattı. AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı 'En zor paylaşımımı yapıyorum. Elazığ Ak Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcılarımız, kardeşlerim Siraç Bingöl ve Emrullah Ataş elim bir trafik kazasında Hakk’a yürüdüler. Ailelerine, sevenlerine ve Ak Parti ailemize sabırlar diliyorum. Mekanları Cennet Olsun" dedi.

KARDEŞLERİMİZ KAYBETTİK

AK Parti'nin Elazığ milletvekillerinden Ömer Serdar da "Partimizin gençlik kollarında görevli Siraç Bingöl ve Emrullah Ataş kardeşlerimizi elim bir trafik kazasında kaybettik. Kıymetli ailelerine, yakınlarına ve ilimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum." diye konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Büyükgümüş de kazayı "Elazığ teşkilatımızdan yol arkadaşlarımız Emrullah Ataş ve Siraç Bingöl elim bir trafik kazası sonucu vefat ettiler. Rabbim makamlarını cennet eylesin." mesajını paylaştı.

Kayrak:İnternethaber.com

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.