29 Mart 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara13°C

AHMET DAVUTOĞLU HAMLESİNİ YAPTI! ERDOĞAN VE KILIÇDAROĞLU DETAYI

AK Parti'den istifa ederek yeni parti kurma çalışmalarına hız veren Ahmet Davutoğlu parti binasını tuttu.

Ahmet Davutoğlu hamlesini yaptı! Erdoğan ve Kılıçdaroğlu detayı

13 Kasım 2019 Çarşamba 12:34

Partisinin tabelasını asmaya hazırlanan eski başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Merkez Binasını tuttu. Davutoğlu’nun partisinin Genel Merkez yeri Balgat civarı ve Söğütözü tarafı oldu. Böylece Davutoğlu, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na komşu olacak.
Son görüşme yarın

Tarafsız Haber Merkezi'nin haberine göre; Kasım ayının sonu, Aralık ayının başında partisini kurmayı planlayan Davutoğlu, Ankara Balgat civarı ve Söğütözü tarafında bir yerde Genel Merkez Binasını tuttu. Yarın yapılacak son görüşmenin ardından Genel Merkez Binası netleşecek.
Mimarlar çalışıyor

Genel Merkez Binasıyla ilgili mimar ve mühendislerin katıldığı bir tadilat çalışması süreci başlatıldı. Binanın içinde mimari anlamında bir çalışma yapılıyor.
"Mimarların gözüyle de bir değerlendirme yapılacak"

Edinilen bilgiye göre yarın yapılacak son bir görüşmenin ardından Genel Merkez Binası konusunda karar verilecek.

Davutoğlu’na yakın kaynak, “Prensipte anlaşıldı. Mimarlar baktı. Son bir görüşme yapılacak, mimarların gözüyle de bir değerlendirme yapılacak” dedi.
"Bağımsız bir bina"

Genel Merkez ölçeğinde güzel bir yer olduğu ifade edilirken, “Genel Merkez Binası kiralık olacak. Bağımsız bir bina. Park sorunu yok. Yeni bir bina ve çok katlı.Tadilatla ilgili mimari yapıyla ilgili proje bazlı bir çalışma yapılıyor. Nasıl olacak noktasında. Yarın nihai karar verilecek. Mimarların gözüyle bir değerlendirme yapılacak. Yarın netleşecek. Yarın son bir görüşme olacak. Genel Merkez Binası parti kurulmasıyla eş zamanlı bitsin istiyoruz. Kasım sonu itibarıyla Aralık ayının ikinci yarısına kalmadan parti resmi statüsüne kavuşmuş olur. Aynı zaman diliminde Genel Merkez Binası yetiştirilip orada süreç başlayacak” denildi.

Kaynak:Yeniakit

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.