19 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara23°C

AHMET CİN İLK STK ZİYARETİNİ SİVASLILAR DERNEĞİNE YAPTI

AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Ahmet Cin ilk STK Ziyaretini Sivaslılar Derneğine yaptı

14 Ocak 2019 Pazartesi 11:06

Gittiği her yerde büyük sevgi ve teveccüh gören AK Parti Adayı Cin, geçtiğimiz hafta ilk sivil toplum kuruluşu ziyaretini gerçekleştirdi. Pendik Sivaslılar Derneği'ni ziyaret eden Ahmet Cin, tek kadın İl dernek Başkanı olan Canan Yılmaz ve Sivas Köy Dernek Başkanlarıyla bir araya geldi.

49718029_357296715002021_534173337530662912_n.jpg

Pendik'te toplumun her kesiini kucaklayacaklarını, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışacaklarına işaret eden Ahmet Cin, " Sivil toplum kuruluşlarımız bizim için çok önemli. Oldukça önemli bir görev icra ediyorlar ve topluma katkı sağlıyorlar. İnşaAllah göreve geldiğimizde kendileriyle yakın bir diyalog halinde olacağız."diye kouştu.

Pendik Sivaslılar Derneği başkanı ve aynı zamanda tek kadın il derneği başkanı olan Canan Yılmaz'da yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yılardır Pendik'te yaşadığına işadet eden Canan Yılmaz, " Ahmet başkanımızı yakından tanıyoruz. Kendisinin siyasi tecrübelerini biliyoruz. İnşaAllah hakkında ve Pendikimiz hakkında hayırlısı olur. Ziyareti için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.