20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

ABDULLAH GÜL'ÜN 2023 PLANINI BOZAN GELİŞME!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, 2023 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetin adayı olmak isteyen Abdullah Gül'ün planının bozulduğunu belirterek Ekrem İmamoğlu'nu kendine rakip yaptığını yazdı.

Abdullah Gül'ün 2023 planını bozan gelişme!

14 Kasım 2019 Perşembe 14:00

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü "Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanlığı hesabını kim bozuyor?" başlıklı yazısında muhalefet cephesinde yaşanan gelişmeleri aktardı.

Hesapları Erdoğan'ın seçilmesini önlemek

Davutoğlu ve Babacan partilerinin ne kadar oy alacağından ziyade ne götüreceğinin önemli olduğunu ve tüm hesapların, Erdoğan’ın seçilmesini önlemek olduğu iddiasını paylaşan Selvi, yazısında şöyle devam etti:

“İmamoğlu, Gül’ü tedirgin etse gerek”

"Abdullah Gül, Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul büyükşehir belediye başkanı adayı olmasına destek vermişti. Tekrarlanan İstanbul seçimlerinde de oy kullandıktan sonra açıklama yapmış ve “Her şey çok güzel olacak” diye mesaj vermişti. Abdullah Gül hesap yapıyor ama Ekrem İmamoğlu hızla mesafe alıyor. Önemli bir kesimin cumhurbaşkanı adayı şimdiden Ekrem İmamoğlu. Yani Abdullah Gül değil. Ekrem İmamoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığında bir adım öne geçmesi Gül’ü tedirgin etse gerek. Çünkü tüm hesaplarını 2023’e göre yapmıştı. Abdullah Bey, “Ekrem İmamoğlu’nu kendi elimizle kendimize rakip yaptık” diye hayıflanıyor mu acaba?"

Kaynak:Yeniakit

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.