25 Nisan 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara28°C

840 ÇOCUK İÇİN MASAL GİBİ SÜNNET ŞÖLENİ

Pendik Belediyesinin 24. kez düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni, bu yıl Yenişehir Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi. Sünnet olan 840 çocuk birbirinden renkli gösterilerle delikanlılığa ilk adımı kutlamış oldu.

840 çocuk için masal gibi sünnet şöleni

25 Eylül 2018 Salı 10:27

Özel olarak hazırlanmış platformda aileleriyle birlikte fotoğraf çektiren çocuklar, şölen alanında gün boyu animatörlerle birlikte eğlenceli saatler geçirdi. Şişme platformda kayan, oyun gruplarında salıncağa binen çocuklar animatörler eşliğinde balon şişirme ve çuval yarışı gibi oyunlarca birbirleriyle yarıştı. Etkinlikte Darıca Hayvanat Bahçesinden getirilen doldurulmuş hayvanları da büyük bir dikkatle inceleyen çocuklara hayvan formlu maskeler dağıtıldı. Şölende tüm katılımcılara çay ve mısır ikram edilirken sünnet olan tüm çocuklara Pendik Belediyesi tarafından oyuncak araba hediye edildi. Etkinliğe katılan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, çocuklarla birlikte fotoğraf çektirerek “Delikanlılığa ilk adımı atan 840 yavrumuzun ilk mürüvvetine, ilk heyecanına ortak olduk. Geleneksel olarak düzenlediğimiz 24. Sünnet Şölenine katılan yavrularımızın ömür boyu mutlu olmalarını diliyorum.” dedi.

“Yetenek Sizsiniz” Mithat yine şaşırttı

24. Geleneksel Sünnet Şöleni’nde düzenlenen gösterilerin belki de en ilgi çekici bölümü “Yetenek Sizsiniz” adlı yarışmanın yıldızı Mithat Bar’ın gösterisi oldu. Pendik’e ikinci kez gelen Mithat, tehlikeli ancak bir o kadar da ilgi çekici gösterisiyle izleyenleri şaşırttı. Sempatik cambazınüst üste koyduğu boruların üzerinde “denge şovu” yürekleri ağızlara getirdi. Sıcak havaya rağmen gösterisini sürdüren Mithat Cambaz’ın finaldeki Türk Bayraklı gösterisi ise izleyenlerden büyük alkış aldı.

ozi-ozi-7_13.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.