20 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

6'INCI AÇEM ESENLER'E AÇILIYOR

4 yaş ve üstü çocuklar için okul öncesi eğitim imkanı sunan Aile Çocuk Eğitim Merkezlerine bir yenisi eklendi. Pendik Belediyesi, 6. AÇEM’i Esenler’de Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi içinde açıyor.

6'ıncı Açem Esenler'e Açılıyor

22 Ocak 2018 Pazartesi 12:55

Okulöncesi grubu çocuklara ve ebeveynlerine yönelik hizmet veren Aile Çocuk Eğitim Merkezleri; Fevzi Çakmak, Kavakpınar, Ahmet Yesevi, Kurtköy ve Velibaba’nın ardından Esenler Mahallesi’nde açılıyor. Yeni AÇEM, Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi içinde hizmet verecek. 48 ayını dolduran çocukların kabul edileceği merkez, 120 öğrenci kapasiteli. Önkayıtlar 22 Ocak tarihinden itibaren  Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi içindeki Esenler Aile Çocuk Eğitim Merkezi’nde yapılmaya başlandı. 

Çocuklar ve anneleri için kapılarını açacak

AÇEM’lerde 4-6 yaş grubu çocukların gelişim, beceri, dil ve beden gelişimlerine katkı sağlamak üzere eğitimler veriliyor. Bu yıl deney ve robotik atölye eğitimlerinin de eklendiği merkezlerde resim, müzik, drama, oyun ve benzeri etkinler yer alıyor. Çocukları eğitim alırken anneleri de eş zamanlı olarak düzenlenen mutlu ve özgüvenli aileler eğitim programları, sağlık seminerleri, el sanatları ve hobi kurslarına katılabiliyor.   

Çocuklara yönelik tekvando kursu 

Öte yandan hizmete girmesi için çalışmaların hızla sürdüğü Esenler Spor Kompleksi’nde tekvando eğitimleri başlıyor. 2003-2011 doğumlu çocuklara yönelik verilecek kursun ön kayıtları belediyenin web sitesinden alınıyor. Kurs ve kesin kayıt 31 Ocak 2018 Çarşamba günü Esenler Şehit Yalçın Aran Spor Kompleksi'nde yapılacak. Kesin kayıt için veli nezaretinde nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf isteniyor. Yüzme, fitness, basketbol, jimnastik ve güreş branşlarında ise eğitimlerin önümüzdeki günlerde başlayacağı bildirildi. 

acecem-427044988279258-n.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.