19 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara18°C

200 KİŞİ İLE ÇIKARMA YAPACAĞIZ DİYEN ALPERENLER KERKÜK'E ULAŞTI

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, beraberindeki grupla birlikte Türkmen kenti Kerkük'e giderek burada yürütülen direnişe destek verdi.

200 kişi ile çıkarma yapacağız diyen Alperenler Kerkük'e Ulaştı

14 Ekim 2017 Cumartesi 15:38

Geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında "200 kişilik öncü birliğimizle Kerkük'e gidiyoruz" şeklinde bir açıklama yapan Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican'ın Kerkük'e ulaştığı ortaya çıktı. Mican ziyarete ait fotoğrafları twitter hesabından paylaştı.

Mican, Irak Türkmen Cephesi Kerkük il Başkanı Sn. Kasım Kazancı ile Kerkük'ün sondurumu hakkında fikir alışverişinde bulndu. Mican ayrıca Irak Türkmen Hak partisi genel merkezini ziyaret ederek Genel başkan yardımcısı Sn. Sami Kolsuz ve yönetim kurulu heyetiyle sohbet etti.

Türkmen Cephesi'nin il başkanlığını ziyaret eden Mican, "Kerkük İl Başkanı Defalarca hainler tarafından saldırıya uğrayan il binasını yakinen gördük. İnşallah bu devran böyle gitmeyecek." dedi.

Öte yandan Kürşat Mican, Facebook sayfasından kendisiyle ilgili çıkan eleştirilere yazılı açıklama yaparak yanıt verdi. İşte o sözler:

İçeride ve dışarı da bazı kesimlerin bizim Kerkük ile ilgili cansiperâne mücadelemizi nefsâni değerlendirmeleri beni ve dava arkadaşlarımızı derinden üzmüştür.Dava Arkadaşlarım adına onlara seslenmek istiyorum ; Türkmen dağındaki, Carablus'daki, Kerkük'teki kardeşlerimiz bizim neler yaptığımızı ve yapmak istediğimizi iyi bilirler. Bizler, kısıtlı imkanlarımıza hatta "imkansızlıklıklarımıza" ve çok yoğun tehditler almamıza rağmen, üstelik tabir-i caizse "çakalların" takip ve oyunlarına rağmen bir haftadır buradayız.

Bu coğraya da söz vatansever olupta maddi imkanı olan yüzlerce insan var, soruyorum Kerkük için ne yaptılar. Peki siz işi sadece klavyede yazmak olan sanal alem kahramanları;delikanlıysanız, yüreğiniz varsa, adamsanız bu şartlara rağmen buyrun gelin.
İmkanlarımız dahilinde birşeyler yapılıyorsa destekleyin, saygı duyun, oturduğunuz yerden kalkın artık. Ya da Allah rızası için KÖSTEK OLMAYIN..KÖSTEK OLMAYIN..KÖSTEK OLMAYIN..

Ama biliyorum ki parmağınızı dahi oynatmazsınız, çünkü vatan, bayrak ve hürriyet sevgisi olmayanlar ancak çıkarları için hareket ederler ve bizi asla anlayamazlar. ANLAYAMAZLARR..! Biz Türk-İslam Davasının, Alperen neferleri asla şov adamı olmadık. Ne yaptıysak inanarak, mukaddesatımız ve değerlerimiz için yaptık. Yeri geldi bedel de de ödedik, bedel de ödettik. Yüce Allah, bizlere tüm mazlum feryatların hürmetine, zulmün, küfrün, adaletsizliğin, kökünü kurutacak kuvvet versin.

İnternethaber

 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.