20 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

15 TEMMUZ DESTANI’NIN 2. YIL DÖNÜMÜNDE BAYRAĞIMIZI 63 METRE YÜKSEKLİKTEN DALGALANDIRDI

Tersane Meydanı’nda 63 metrelik direkte 216 m2'lik bayrak dalgalandırmaya başladı. Bağımsızlığımızın sembolü, şehitlerimiz ve gazilerimize minnetin ifadesi olarak dalgalanan bayrak, ilçenin en yüksek direkli bayrağı olma özelliği taşıyor.

15 Temmuz Destanı’nın 2. Yıl Dönümünde Bayrağımızı 63 Metre Yükseklikten Dalgalandırdı

17 Temmuz 2018 Salı 10:53

Tuzla Belediyesi, 15 Temmuz 2016’da FETÖ/PDY terör örgütünün zarar vermek istediği değerlerimiz arasında bulunan bayrağımızı darbe girişiminin 2. yıl dönümünde daha yükseklerden dalgalandırmaya başladı. Tuzla Belediyesi tarafından yapımı devam eden Tersane Meydanı ve çevre düzenlemeleri kapsamında alana 63 metre yüksekliğinde bayrak direği monte edildi. 18 x 12 metre ebatlarında 216 m2 Türk Bayrağı, 15 Temmuz Destanı’nın 2. yıl dönümünde göndere çekilerek dalgalanmaya başladı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Aziz şehitlerimizin, gazilerimizin fedakarlıklarına ne yapsak karşılık veremeyiz ama onların vatanımıza, milletimize emanetini korumak için onlar gibi canımızı feda etmeye hazırız. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece hiçbir güç bizi bölemeyecek, değerlerimizi yıkamayacak. Buna izin vermeyeceğiz. Bu bayrak inmeyecek, ezan dinmeyecek” dedi.  

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.